Helgetur til Flåm 3.- 5.juni.

Vi har hatt en fin helgetur til Flåm denne helgen med mannen sine søstre og deres ektefeller.

Fredagen kom vi inn til litt forskjellige tider, noen kjørte dagen før for så å gå i fjellet før sin adkomst, andre kjørte etter jobb på fredagen og vi kjørte tidlig formiddag inn og var de som var der først.

Flåm camping http://www.flaam-camping.no/ er en flott camping og kan anbefales til overnatting.

Fredagskveld når alle var kommet fram hadde vi en koselig kveld med mye moro og latter.


Lørdag kjørte de fleste av oss på tur over Lærdalsfjellet og vi kjørte opp fra Aurland og stoppet på Stegastein utsiktspunkt https://www.visitflam.com/se-og-gjore1/aktiviteter/stegastein-rundtur/ noen av oss syntes at det varen en flott utsikt der i fra men Campingtrollet syntes det var helt forferdelig.

StegasteienEr glad jeg har solbriller på, da er det ingen som ser at jeg har lukket øyne.

God det er et gjerde å holde i.

Fin utsikt inne fra kanten. 

Turen over fjellet var en fin opplevelse og vi fikk noen fine stopp og mange fine opplevelser.Lørdag når vi kom tilbake på Campingen gikk vi en tur ned til selve Flåm og en tur innom Ægir http://www.flamsbrygga.no/aegir-bryggeri/ er jo obligatorisk når man er i Flåm.

Da kom kjørenes inn en lang rekke av Corvetter og jeg fant den jeg ønsker meg.

Denne ønsker jeg meg.

Lørdagskveld grillet vi og koste oss og vi hadde øl smaking.Søndag kjørte vi hjem etter frokost og da stoppet vi med Tvindefossen.

Da har vi hatt en fin helge tur med to av tre søsken med ektefeller til mannen. Håper sistemann kan være med neste gang.

 

 


 

 

Én kommentar

margarites

19.06.2016 kl.22:51

Takk for en fin helg, det ga mersmak å være sammen. Og jeg håper også at vi får sistemann i flokken med oss også. Igjen mange fine bilder fra flotte steder. Jeg har forresten bilde av deg og din bedre halvdel sammen ute på Stegasteinen :-)

Skriv en ny kommentar

Campingtrollet

Campingtrollet

46, Bergen

Jeg er en positiv og glad dame som elsker å reise og nyte det gode livet. Mitt motto er at det ikke finnes noen problemer, bare løsninger og alt er mulig.

Kategorier

Arkiv

hits