Vårferi 15 mai til 22 mai.

Omsider kommer en liten oppsummering fra vår vårferie og vår første tur med den ny pitte lille campingvognen vår.

Her var det tid for Lunch på vår første tur med vår fine campingvognen. 

Som dere ser fra sist blogg kjøre vi om bor i en av Stena Line http://www.stenaline.no/ sine båter fra Oslo til Frederikshavn søndag 15 mai.

Vi hadde en fin og koselig overfart, koste oss med god mat og drikke.Mandag  16 mai

Vi kjørte i land i Frederikshavn og målet for turen denne dagen var Aarhus.

Når vi kom til Ålborg valgte vi å kjøre ut til kysten for å få litt avveksling fra motorveien.

Det var flere små koselige tettsteder langs denne veien og noen fine campingplasser dukket opp.

Vi får se om det blir et stopp der i sommerferien.

Når vi kom til Aarhus var planen at vi skulle bo på Aarhus Camping http://www.aarhuscamping.dk/da/ men jeg likte den ikke når vi skulle kjøre inn på den.

Mannen ble litt irritert og lurte på hvor lenge og langt vi skulle kjøre før vi fant en camping plass som Campingtrollet var fornøyd med. Heldigvis tok det ikke så lang tid for på andre siden av byen lå det en til.

Vi kjekket inn på Blommehaven Camping http://www.camping-blommehaven.dk/ , det var en fin camping som Campingtrollet var fornøyd med.

Om ettermiddagen tok vi oss en tur inn til Den Gamle by http://www.dengamleby.dk/ vi fikk en fin opplevelse av en gammeltid, mye fint å se på.

På vei tilbake  stoppet vi i bøkeskogen som også omringet den campingen vi bodde på og der fikk Campingtrollet klappe et dådyr.Tirsdag 17 mai

Vi valgte å kjøre til Flensburg for å få oss et tempo 100 merke til vognen, da kan vi kjøre i 100km på motorveiene i Tyskland.

Når vi kom fram til TUV stasjonen som skulle ta en kontroll på bilen og vognen fikk vi beskjed om at der vi skulle hente merket var stengt men var åpent i morgen fra kl.08.00 til kl.12.00. Vi bestemte oss for å ordne med et slikt merke, slik at vi ikke må bruke tid på det i sommerferien.

Kontrollen gikk fint så tok vi turen innom Scandinavian Park senter http://www.scandinavian-park.com/no/  for å ta en liten "Harry handel"

Så kjørte vi rett over grensen til Danmark og fant oss en fin Campingplass som het Kollund Camping http://www.camping-kollund.dk/

Her grillet vi og gikk en fin tur.

Onsdag 18 mai.

I dag kjørte vi ned til Flensburg for å hente ut  tempo 100 klistermerket, noe som vi trodde var en enkel sak.

Vi kom til skilt kontoret ca. kl.10.00 og da var kønummeret kommet til nr. 24 og vi trakk kønummer 78. Vi satt oss ned og ventet en stund og skjønte fort at hele dagen ville gå med å sitte her. Mannen tok kontakt med de i skranken for å høre om vi kan hente merket til sommeren eller få det tilsendt i posten. De var ikke helt lett å forstå hva de svarte så vi valgte å gå og håpte på at dette ordnet seg til slut. (Når vi kom hjem sendt mannen en meil og spurte om vi kunne få dette merket tilsendt i posten. Det skulle de fikse og vi slapp å bruke en hel dag av ferien til dette.)

Vi satte nesen opp mot Absalon camping ved København http://www.camping-absalon.dk/ her tok vi en rolig ettermiddag/kveld.

Når de fleste på campingen hadde lagt seg fikk jeg også slå med løs på lekeplassen.

Torsdag 19 mai.

I dag gikk turen til Ullared http://www.gekas.se/norsk for litt "Harry" handling må til og gjett hvem vi møtte der.

Når vi var ferdig dro vi til Varberg http://www.visitvarberg.se/ og lå oss inn på camping Apelviken http://www.apelviken.se/

En fantastisk fin plass og en fin strandpromenade fra campingen og inn til byen.


Til og med mannen var fornøy med denne turen.
Fredag 20 mai.

I dag kjørte vi til Gol  med et lite handle stopp på grensen. Gol Camping http://www.golcamp.no/ det er en camping vi har langt på mange ganger og vi er like fornøy hver gang vi har vært her og derfor ble vi her helt til Søndag. Vi fikk også prøvd teltet til campingvognen, det var veldig lett å sette opp og ta ned.Det går noen rykter om at noen har kjørt igjennom her med bil og campingvogn.

Søndag 22  mai

Da er vi kommet hjem, mannen og Campingtrollet er helt ening om at vi har hatt en fin tur og at campingvognen har fungert helt fin.

 

  

Én kommentar

margarites

19.06.2016 kl.22:47

Ha ha ha ja jeg lurer på hvem som kjørte gjennom den tunnelen i 1992... Med en gammel Cabby? Jeg er sikker på at åpningen har krympet siden den gangen.... Ser ellers ut som dere hadde en fin tur, masse fine bilder i alle fall :-)

Skriv en ny kommentar

Campingtrollet

Campingtrollet

46, Bergen

Jeg er en positiv og glad dame som elsker å reise og nyte det gode livet. Mitt motto er at det ikke finnes noen problemer, bare løsninger og alt er mulig.

Kategorier

Arkiv

hits