Da har vi kjøpt en campingvogn.

Endelig er det glede igjen her i huset, ja tenk at vi har kjøpt oss en liten campingvogn som er akkurat passelig stor for oss to.

For dere som har fulgt meg på min tidligere blogg bobiltrollet vet at vi solgte vår flotte bobil og da var vi veldig lei oss.

Vi prøvde å være så positiv som mulig til et liv uten camping, men det var ikke så lett når det er på denne måten vi liker å reise.

Har prøvd oss på noen overnattinger på hotell uten den store glede, praten kom for inn på hvor deilig det er å sitte utenfor vår egen bil eller camping vogn og se på alt livet som følger med en camper.

I slutten av mars begynte vi å se på campingvogner, det var mye å se på og det var ikke lett å bestemme seg for hvilken type vogn vi skulle ha. Det vi var enig i var at det skulle være en liten og lett vogn.

Til slutt fant vi vår drømmevogn en Hobby 440 sf, akkurat passelig til oss to og da ble det liv i dette trollet igjen og tittelen campingtrollet dukket opp.

Nå gleder campingtrollet seg til mange fine turer korte og lange i innlandet og utlandet med denne vognen som er akkurat passelig til campingtrollet og mannen.


Her henter vi hjem vår nye vogn.En liten, men akkurat passelig vogn for to personer.Sittegruppen.Stor og god kjøkkenbenk.Seng med plass for to.Bad.

Hva mer trenger vi?

 

2 kommentarer

Grete

16.04.2016 kl.14:33

Slit'an! Regner med at den blir med på helgeturen i juni. Vi gleder oss også til å ta vogn ut på veien igjen, annerledes enn med bil, men det blir bra. Det blir jo hva vi gjør det til :-)

Campingtrollet

19.04.2016 kl.21:09

Gleder oss veldig og håper på mange fine turer. Vi er klar for helgetur i Juni :-)
Litt annerledes blir det uten bobil, men vi er jo god på å kose oss, så dette blir gøy.

Skriv en ny kommentar

Campingtrollet

Campingtrollet

46, Bergen

Jeg er en positiv og glad dame som elsker å reise og nyte det gode livet. Mitt motto er at det ikke finnes noen problemer, bare løsninger og alt er mulig.

Kategorier

Arkiv

hits